over

Moeder, oma, echtgenote, vrouw, arts, schrijver, docent, trainer, coach, boerin, amazone en nog meer… Rollen die ik zoveel mogelijk probeer te combineren en zover ‘eigen’ probeer te maken dat ik vooral  MEZELF kan zijn. Enkele rollen zijn me door het leven meegegeven, andere zijn ontstaan uit mijn interesses en eigen keuzes. Deze liggen op het vlak van mens, dier en natuur. Een heel breed begrip. Iets gespecificeerder: natuurlijke gezondheid, voeding en leefstijl. Kinderen, klein of groot (anders geformuleerd, volwassenen) op een kindvriendelijke, persoonsgerelateerde en natuurlijke manier laten groeien en ontwikkelen in hun eigen wijsheid. Respect voor de ander, dier en moeder aarde. Het combineren van mijn passie ‘de natuur’, met mijn werk ‘arts’, als natuurlijk integraal leefstijlarts. Over deze zaken lees, denk, praat en schrijf ik. Onder andere op deze website, mijn blog, maar ook artikelen en boeken.

Wellicht kom je in mijn schrijfsels zaken tegen waarvan je denkt ‘hoe kun je dat nu zeggen?’ Wat heeft mijn kleindochter te maken met een windwal in onze wei? Wat heeft mijn voeding te maken met mijn paard? Wat heeft een biologische kweker in Portugal te maken met mijn tuin in Nederland? Lees gewoon en geef commentaar als je daar zin in hebt. Het is mijn persoonlijke visie, mijn mening, en af en toe moet je je kop boven het maaiveld uitsteken…

in Portugal
in Portugal