Over Trudy Vlot

Het leven heeft mij vele rollen toebedeeld: moeder, oma, echtgenote, vrouw, arts, trainer, coach, consultant, boerin, amazone, paardenfluisteraar, schrijver, spreker…. Rollen die bij me horen, zodat ik gewoon mezelf kan zijn. Sommige rollen heb ik zelf gekozen, andere zijn door de loop van het leven ontstaan. Maar alle rollen hebben te maken met mens-zijn, natuurlijk leven en dieren. Een brede orientatie, maar voor mij de basis van het bestaan. Zonder mensen, natuur en dieren is het leven volgens mij niet echt leven. Wordt het overleven, en uit ervaring weet ik wat dat betekent. Het kost je veel energie, wanneer je eenmaal in de overlevingsmodus bent beland. Ik ben blij dat ik kan voelen wat leven, echt leven is (en dat is niet altijd op de top van de berg verblijven).

Mijn passie is om anderen te laten ervaren wat de natuur (inclusief mens en dier) kan betekenen, voor je groei, ontwikkeling en welzijn. Mensen laten groeien in hun eigen wijsheid. Respect voor de ander, dier en moeder Aarde.  

Je bent welkom.

 • natuur
 • moeder Aarde
 • moeder en oma
 • vrouw en echtgenote
 • boerin
 • spreker en schrijver
 • trainer en docent
 • arts
 • coach en paardencoach
 • amazone
 • consultant
 • mens en dier
 • paardenfluisteraar