boeken

“HET GEZONDHEIDSFUNDAMENT” is een boek over 10 pijlers in leefstijl en leefstijlgeneeskunde. Tevens met het hoe en waarom van leefstijlinterventies. Als meer dan 70% van alle aandoeningen leefstijlgerelateerd zijn, is leefstijl aanpassen de eerste stap naar gezondheid

het gezondheidsfundament
het gezondheidsfundament

 

“GEZOND IS HELEMAAL NIET SAAI”  heb ik samen met mijn dochter Nathalie geschreven. Het bevat heel veel lekkere en leuke gerechtjes. Allemaal gluten-, lactose- en suikervrij!

Cover1verkl

“HOE START IK MET OERVOEDING” een beknopte handleiding hoe je anders kunt gaan eten, met minder koolhydraten of toevoegingen. Dit is een online/digitaal boekje en is gratis te downloaden.

 

Ik lever ook wel eens een bijdrage aan het boek van een ander:

“Ik vertrek nog niet” van Josie Kneepkens (pg 100-109). Gaat over mensen die naar het buitenland willen verhuizen, maar om een of andere reden nog niet gaan. Ook wij zijn een van die mensen en staan met ons verhaal in dit boek

ik vertrek nog niet cover

“Natuurlijk en gezond (op)voeden” van Julia Kang (hf 19). Wees wijs met je gezondheid en laat je niets wijsmaken. Gezondheid is meer dan alleen voeding. Zijn er mogelijke alternatieven voor medicijnen?

Natuurlijk en gezond (op)voeden